maanantai 8. huhtikuuta 2024

Lingua Mundin webinaarisarjassa tarkastellaan kielen oppimista monikielisesti


Torstaina 11.4. kello 14.00 starttaa Lingua Mundin kielen oppimista ja suomen kielen saloja tarkasteleva webinaarisarja. 

Ensimmäisen vieraana kuullaan runoilija Raisa Marjamäkeä. Toukokuussa (23.5. kello 14.00) vuorossa on kirjailija Alexandra Salmela. Webinaarin haastattelijana toimii Mari Laakso-Suutari

Webinaari ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

Webinaariin voi osallistua osoitteessa link.otavia.fi/webinaarit. Webinaarista tulee myös tallenne.


Tietoa kevään puhujista


Mari Laakso-Suutari kieliä ja kommunikaatiota rakastava kieltenopettaja.

Marin äidinkieleni on suomi, jonka lisäksi hän käyttää sujuvasti englantia, ruotsia, ranskaa, espanjaa, italiaa ja suomalaista viittomakieltä. Mari tulee toimeen myös saksan kielellä ja osaa jonkin verran latinaa, viroa, kiinaa venäjää ja kreikkaa. Seuraavaksi hän aikoo aloittaa portugalin alkeet.


Raisa Marjamäki (s.1987) on käsillään ajatteleva runoilija, suomentaja ja kustannustoimittaja. Hän on valmistunut maisteriksi skotlantilaisesta St Andrews’in yliopistosta, jossa hän opiskeli runoutta Don Patersonin ohjauksessa. Hän on opettanut kirjoittamista mm. Jyväskylän Avoimessa yliopistossa ja Oriveden opistolla.

Alexandra Salmela on Tsekkoslovakian Bratislavassa syntynyt kirjailija ja kääntäjä. Koulutukseltaan Alexandra on dramaturgi. Tällä hetkellä Alexandra asuu Tampereella. Alexandran äidinkieleni on slovakki, jonka lisäksi hän puhuu suomea ja englantia sujuvasti, italiaa auttavasti, saksaa huonosti ja tšekkiä tarvittaessa. Hän on opiskellut myös ranskaa (kolmesti), venäjää, puolaa, portugalia, viroa ja ruotsia.

Kesätauon jälkeen Lingua mundin kohtaamiset jatkuvat elokuusta vuoden lopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lingua mundin -webinaarissa Mari Laakso-Suutari haastattelee kirjailija Alexandra Salmelaa 23.5.2024 kello 14.00

Alexandra Salmelan kuvan on ottanut Milka Alanen. 23. toukokuuta kello 14.00 Lingua mundin -webinaarissa Alexandra Salmela kertoo omista se...